Enkel bönsallad till fastedagar
De dagar jag fastar brukar jag göra en superenkel bönsallad och äta till middag. Det tar max två minuter att göra den. Det här behövs: - Ett paket (c:a 300 g) blandade konserverade bönor - En finskuren normalstor färsk tomat - 2 ordentliga teskedar valfri pesto - 5 strimlade soltorkade tomater i olja - Lite färsk basilika Tillagning: Blanda allt utom basilika i en skål och lägg basilikan ovanpå. Om du inte hittar blandade bönor är det lätt att blanda själv. Kidneybönor, kikärtor, borlottibönor och stora vita bönor till exempel.
Vänliga hälsningar, Niklas
Så retuscherar du dina foton

Tack för tipset, det lät gott och nyttigt 🙂
Sajtvärd på Övernaturligt

Låter gott
Värd: för Astrologi. Medis: för Astronomi, Filosofi & Finland
Många har nog uppfattningen att bönor är rätt konstigt att äta. Det hade jag väldigt länge, men nu tycker jag att det är både gott och mättande, förutom att det är nyttigt. Med de soltorkade tomaterna känns bönsalladen nästan lite köttig att tugga.
Vänliga hälsningar, Niklas
Så retuscherar du dina foton

Salladen låter jättegod.
Vi har alltid ätit mycket bönor hemma och det är så lätt att koka själv och blir väldigt mycket godare tycker jag.
Vi brukar koka kikärtor, svarta bönor och kidneybönor. Det är favoriterna. Sedan är det bara att frysa in i lagom portioner.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
#4: Kryddar ni dem då eller fryser ni in dem naturella?
Vänliga hälsningar, Niklas
Så retuscherar du dina foton

I kokvattnet har jag kryddor men annars så fryser jag dem naturella.
/Maria
Det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen"
Ur Lille Prinsen.
Okej.
Vänliga hälsningar, Niklas
Så retuscherar du dina foton